Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Christopher Meloni hoort Patton Oswalt in Happy!

  •  
07-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Christopher Meloni
Christopher Meloni hallucineert een blauw paardje met de stem van Patton Oswalt in Happy!
In de serie van zender Syfy geeft Meloni (jarenlang te zien als detective Elliot Stabler in Law & Order: SVU) gestalte aan Nick Sax, ooit een succesvolle agent, maar inmiddels een cynische huurmoordenaar met een passie voor drank, drugs en vrouwen. Nadat hij tijdens een mislukte klus zelf het loodje lijkt te leggen, wordt hij wonder boven wonder toch weer tot leven gewekt. In de ambulance neemt zijn leven een bizarre wending; hij begint een klein gevleugeld paardje te hallucineren, die vervolgens zijn leven op een positieve manier probeert te veranderen. De stem van het paardje wordt gedaan door komiek Patton Oswalt, in een rol die oorspronkelijk bedoeld was voor Bobby Moynihan. Patrick Macmanus ( Marco Polo ) treedt aan als showrunner en Brian Taylor (Crank) regisseerde de pilot.
Happy! is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Grant Morrison (Batman, Justice League) en Darick Robertson. De eerste aflevering gaat 6 december in première op Syfy.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!