Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Christina Applegate krijgt Netflix-serie

  •  
12-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
92 keer bekeken
  •  
Christina Applegate
De actrice uit Married with Children is gecast in de duistere komedie Dead to Me, die ze ook zelf zal produceren.
Dead to Me wordt omschreven als een komische variant op Big Little Lies , het Emmy-succes van HBO. Christina Applegate speelt Jen, een weduwe (haar echtgenoot kwam om het leven bij een vluchtmisdrijf) met een gitzwart gevoel voor humor die in therapie zou moeten gaan om haar woede onder controle te houden. Ze bouwt een band op met een vrijgevochten vrouw (nog niet gecast), die een duister geheim bewaart. Applegate is vooral bekend van haar rollen in Married With Children en Samantha Who?. Achter de schermen wordt de actrice herenigd met haar Anchorman-collega's Will Ferrell en Adam McKay, die Dead to Me samen met haar zullen produceren. Het script is afkomstig van Liz Feldman, die eerder schreef voor Two Broke Girls en The Ellen DeGeneres Show.
In april van dit jaar bestelde Netflix een eerste seizoen van Dead to Me, dat straks zal bestaan uit tien afleveringen. Wanneer de serie op tv verschijnt is nog niet bekend.
Foto credit: Andrew Macpherson.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!