Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Chris Hemsworth gecast in Netflix-film Dhaka

  •  
31-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
De film wordt geschreven door de Russo-broers, die al met Hemsworth werkten aan Avengers: Infinity War.
Chris Hemsworth geeft in Dhaka gestalte aan een doorleefde huurling genaamd Rake, die in India de zoon van een rijkze zakenman moet redden. Het script wordt geschreven door Joe en Anthony Russo, die de Australische acteur onlangs nog regisseerden in de film Avengers: Infinity War (foto). Dhaka heeft nog een connectie met de Marvel-films , want de prent wordt het regiedebuut van Sam Hargrave. Hargrave was recentelijk nog de stuntdubbel van de door Chris Evans gespeelde Captain America. Daarnaast werkte hij als stuntcoördinator met regisseur David Leitch (die voor zijn regiedebuut John Wick ook jarenlang aan de weg timmerde als stuntman) aan Deadpool 2 en Atomic Blonde. De opnamen van Dhaka gaan in november van start en lopen door tot maart volgend jaar. Er wordt op locatie geschoten in onder meer India en Indonesië.
Wanneer Dhaka op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Wel is Chris Hemsworth vanaf 7 september op Netflix te zien als Thor in het derde deel Thor: Ragnarok.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!