Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Chilling Adventures of Sabrina: nieuwe blik achter de schermen

  •  
16-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sabrina BTS
De makers van het net weer begonnen Riverdale brengen tienerheks Sabrina opnieuw tot leven op Netflix.
Op haar zestiende verjaardag moet tiener Sabrina Spellman (Kiernan Shipka) kiezen tussen de heksenwereld van haar familie en de mensenwereld van haar vrienden. Samen met haar tante Hilda (Lucy Davis), haar tante Zelda (Miranda Otto), haar vriend Harvey (Ross Lynch) en haar zwarte kat Salem krijgt ze te maken met allerlei boze krachten die haar stad bedreigen. In een nieuwe blik achter de schermen vertellen de acteurs wat we zoal van deze interpretatie van Sabrina kunnen verwachten. Chilling Adventures of Sabrina is een adaptatie van de gelijknamige strip van Roberto Aguirre-Sacasa, die ook door Netflix werd aangesteld als showrunner. Aguirre-Sacasa is tevens verantwoordelijk voor Riverdale, waarvan het derde seizoen hier in Nederland net van start is gegaan op Netflix.
Het eerste seizoen van Chilling Adventures of Sabrina verschijnt 26 oktober op Netflix. Ook de officiële trailer voor het eerste reeks werd onlangs vrijgegeven.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!