Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Chilling Adventures of Sabrina heeft trailer

  •  
03-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sabrina poster
De eerste tien afleveringen van de duistere 'coming of age' serie verschijnen 26 oktober op Netflix.
Chilling Adventures of Sabrina vertelt volgens Netflix een verhaal vol met horror, occulte praktijken en hekserij. De jonge Sabrina (Kiernan Shipka, ooit dochter van Don Draper in Mad Men) worstelt met haar dubbele persoonlijkheid als half-mens en half-heks. Ze wordt opgevoed door haar moederlijke tante Hilda (Lucy Davis uit The Office ) en haar strenge tante Zelda (Miranda Otto uit Homeland ) en moet uiteindelijk de strijd aangaan met duivelse krachten die haar familie bedreigen. Chilling Adventures of Sabrina komt van Roberto Aguirre-Sacasa, tevens de showrunner van Riverdale, dat op 11 oktober weer van start gaat op Netflix. De serie moet een stukje enger worden dan de eerdere Sabrina The Teenage Witch-serie met Melissa Joan Hart. De VOD-dienst vergelijkt hun adaptatie dan ook liever met horrorklassiekers als Rosemary's Baby en The Exorcist.
Het eerste seizoen van Chilling Adventures of Sabrina verschijnt 26 oktober op Netflix. De VOD-dienst is ook met de serie aanwezig op New York Comic Con.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!