Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Chicago Med S03 start 8 augustus op Fox

  •  
29-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Chicago Med
De medische serie uit het Chicago-universum van Dick Wolf doet het ook in Nederland nog steeds goed.
In het derde seizoen van Chicago Med bereidt dokter Charles (Oliver Platt) zich voor om getuigen tegen de man die hem een paar maanden eerder neerschoot. Robin (Mekia Cox) wordt ontslagen uit het revalidatiecentrum, maar dokter Rhodes (Colin Donnell) maakt zich zorgen over haar gedrag. Verder gaat dokter Manning (Torrey DeVitto) na een sabbatical weer terug aan het werk. Chicago Med was na Chicago Fire en Chicago P.D. de derde serie uit het zogenoemde Chicago-universum. Alle drie de series - de vierde serie Chicago Justice is inmiddels gecanceld - worden geproduceerd door Dick Wolf (Hill Street Blues, Miami Vice ) en lopen regelmatig in elkaar over door middel van cross-overs. Chicago Med is in Nederland momenteel elke woensdag te zien op Fox.
Het derde seizoen van Chicago Med is vanaf 8 augustus wekelijks te zien op Fox. In Amerika gaat op 26 september het vierde seizoen van de ziekenhuisserie van start.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!