Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Cheat komt in september naar NPO Start Plus

  •  
22-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
63 keer bekeken
  •  
Cheat
De destructieve relatie tussen een docent (Katherine Kelly) en haar pupil (Molly Windsor) bereikt een kookpunt.
De NPO haalt de Britse thriller Cheat naar Nederland. De serie volgt Leah Dale (Katherine Kelly uit Coronation Street en Mr Selfridge), die een zeer comfortabel leven leidt als docent aan de prestigieuze universiteit van Cambridge. Als haar studente Rose Vaughan (Molly Windsor) een essay inlevert dat verdacht goed is geschreven beschuldigt ze haar van fraude. Vervolgens laat de diep beledigde Rose zich al snel van haar meest manipulatieve kant zien. De serie bestaat uit vier afleveringen en was eerder dit jaar te zien bij het Britse ITV. Cheat werd geschreven door Gaby Hull, die momenteel een nieuwe komedieserie met Maisie Williams (Game of Thrones) voorbereidt. De regie was in handen van Louise Hooper, die eerder werkte aan series als Vera en Cold Feet.
Alle afleveringen van Cheat komen op 20 september naar NPO Start Plus. De serie is vanaf 29 september tevens vier weken lang te volgen op televisie bij NPO 1 Extra.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!