Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Charmed-reboot komt naar Videoland

  •  
24-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Charmed
De herstart van de serie over drie goedaardige heksen is afkomstig van de makers van Jane the Virgin.
Het originele Charmed maakte acht seizoenen vol. De serie draaide om drie zussen met magische krachten, gespeeld door Shannen Doherty, Holly Marie Combs en Alyssa Milano, hoewel Doherty na een aantal seizoenen plaats zou maken voor Rose McGowan. In deze herstart worden de zussen gespeeld door Madeleine Mantock (Into the Badlands), Melonie Diaz (Fruitvale Station) en Sarah Jeffery (Shades of Blue). Na de dood van hun moeder ontdekken de drie jongen vrouwen dat ze over bijzondere gaven beschikken. Charmed is in Amerika te zien op The CW, de zender die daar ook Riverdale uitzendt. De nieuwe versie werd geschreven door Jennie Urman, de bedenker van Jane the Virgin. Ze kreeg daarbij hulp van Jessica O'Toole en Amy Rardin, die ook schrijven voor Jane the Virgin.
Het eerste seizoen van Charmed bestaat uit 22 afleveringen. Op 25 januari komen de eerste vijf afleveringen naar Videoland, daarna verschijnt er elke week een nieuwe.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!