Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Champions komt 12 juni naar Netflix

  •  
04-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Champions
De nieuwe NBC-serie van de makers van The Mindy Project is vanaf begin volgende week te zien in Nederland.
De hoofdrol in Champions is voor Anders Holm, bekend van de serie Workaholics en onlangs te zien in de Netflix-film Game Over, Man!. Hij geeft gestalte aan Vince, de eigenaar van een sportschool in New York. Samen met zijn jongere broer Matthew (Andy Favreau) geniet hij van zijn leven als vrijgezel, totdat plots een oude vlam van de middelbare school (Mindy Kaling uit The Office ) zijn 15-jarige zoontje Michael (J.J. Totah) bij hem onderbrengt. Champions werd bedacht door Mindy Kaling en Charlie Grandy, die eerder werkten aan The Mindy Project op Hulu. Kaling is momenteel ook bezig met een tv-bewerking van Four Weddings and a Funeral voor Hulu. Een van de bijrollen in Champions is voor comédienne Fortune Feimster, die eveneens te zien was in The Mindy Project.
Het complete eerste seizoen van Champions is vanaf 12 juni te zien op Netflix. Het eerste seizoen van de NBC-serie kwam in Amerika eind vorige maand ten einde.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!