Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Chambers verschijnt eind april op Netflix

  •  
25-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Chambers
Tony Goldwyn (Scandal) en Uma Thurman (Kill Bill) zijn te zien in de psychologische horrorserie van Netflix.
Chambers gaat over een jonge vrouw die onlangs met succes een harttransplantatie heeft ondergaan. Daarna raakt ze echter geobsedeerd door een mysterie omtrent haar nieuwe hart en begint ze ook steeds meer (soms verontrustende) eigenschappen van haar donor over te nemen. De ouders van de overleden donor worden gespeeld door Uma Thurman (haar dochter Maya is later dit jaar op Netflix te zien in het derde seizoen van Stranger Things ) en Tony Goldwyn (ooit de president in Scandal , nu te zien bij Ziggo en Videoland). De bovennatuurlijke thriller werd bedacht en geschreven door Leah Rachel, en Akela Cooper ( The 100 , Grimm) treedt aan als showrunner. Verder is de Oscarwinnende scenarist Stephen Gaghan (Traffic, Syriana) achter de schermen betrokken als producent.
Chambers is vanaf 26 april te zien op Netflix. Het eerste seizoen van de serie bestaat uit in totaal tien afleveringen. Op een eerste teaser/trailer is het nog even wachten.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!