Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

CBS werkt aan Big Bang Theory-spin-off over een jonge Sheldon Cooper

  •  
08-11-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
sheldon
CBS smeedt plannen voor een spin-off van The Big Bang Theory. De prequel moet zich richten op een jonge Sheldon Cooper.
Jim Parsons, die in The Big Bang Theory gestalte geeft aan de volwassen Sheldon Cooper, zal aantreden als producent, samen met The Big Bang Theory-bedenker Chuck Lorre ( Disjointed ) en showrunner Steve Molaro. Bill Prady – net als Lorre een van de bedenkers van The Big Bang Theory – zal zich naar alle waarschijnlijkheid ook bij dat trio voegen. Volgens Variety staat men op het punt groen licht te geven aan een eerste script, dat Molaro op papier mag gaan zetten. De serie zal zich focussen op Sheldons jeugd in Texas. De serie bevatte al veel verwijzingen naar zijn jonge jaren en ook zijn moeder Mary is al regelmatig te zien geweest. Zij wordt dan nog gespeeld door Laurie Metcalf (Roseanne), die dit jaar een Emmy-nominatie ontving voor haar gastrol.
The Big Bang Theory is nog altijd de best bekeken komedie op de Amerikaanse televisie, iets wat vrij uniek is voor een serie die al aan zijn tiende seizoen bezig is. Hoofdrolspelers Jim Parsons, Johnny Galecki en Kaley Cuoco verdienen momenteel een miljoen dollar per aflevering, wat neerkomt op 24 miljoen dollar per seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!