Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Castlevania S02 krijgt meer afleveringen

  •  
10-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Castlevania
Netflix heeft besloten om het aantal afleveringen voor het tweede seizoen van Castlevania te verdubbelen.
Al voor de release van het eerste seizoen ( lees de recensie ) afgelopen vrijdag, was de serie zeker van ook een tweede seizoen. Netflix maakte bekend dat die tweede reeks straks acht afleveringen krijgt. Het eerste seizoen bestond nog uit vier afleveringen. Castlevania is een tekenfilmadaptatie van de gelijknamige videogames van Konami. Richard Armitage (The Tooth Fairy in Hannibal) is te horen als vampierjager Trevor Belmont, die het opneemt tegen Dracula, met de stem van Graham McTavish (The Saint of Killers in Preacher ). Het verhaal is afkomstig van striplegende Warren Ellis, onder meer bekend van Iron Man. De door Ellis bedachte Extremis-verhaallijn werd tevens gebruikt voor de derde Iron Man-film.
Castlevania wordt geproduceerd door Adi Shankar, die ook bezig is met een tv-adaptatie van de videogame Assassin’s Creed. Het tweede seizoen zal in 2018 op Netflix debuteren.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!