Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Castle Rock: teaser voor Stephen King-serie

  •  
10-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Castle Rock
De eerste teaser voor Castle Rock neemt je mee naar de wereld van auteur Stephen King.
De serie speelt zich af in het door King bedachte plaatsje Castle Rock, waar we een aantal bekende personages tegenkomen in compleet nieuwe verhalen. Zo geeft Scott Glenn ( The Defenders ) gestalte aan de voormalige sheriff Alan Pangborn, eerder te zien in de verfilming van Needful Things. Castleden Melanie Lynskey, Sissy Spacek en Bill Skarsgard spelen speciaal voor de serie bedachte personages, maar hebben wel allemaal een eerdere King-connectie; Lynskey was te zien in de miniserie Rose Red, Spacek gaf ooit gestalte aan Carrie in de film van Brian De Palma en Skarsgard maakte onlangs kinderen bang als Pennywise in It. Jane Levy (Evil Dead, Don’t Breathe ) speelt Jackie, de door de dood geobsedeerde amateur-historicus van Castle Rock.
Castle Rock wordt geproduceerd door J.J. Abrams (Lost) en zal in Amerika te zien zijn op Hulu. Abrams produceerde voor Hulu al eerder de Stephen King-verfilming 11.22.63.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!