Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Cast voor Unsolved-pilot zo goed als compleet

  •  
07-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2605156065
USA werkt aan een pilot over de moorden op Tupac ‘2Pac’ Shakur en Christopher ‘The Notorious BIG’ Wallace. De rollen van de twee iconische rappers zijn inmiddels gecast.
In Unsolved zal Marcc Rose te zien zijn als 2Pac, terwijl Wavvy Jonez gestalte geeft aan The Notorious BIG. Beide zijn relatieve nieuwkomers, hoewel Rose al eerder heel kort te zien was als Shakur in Straight Outta Compton , een speelfilm over de opkomst van de rapformatie NWA. Voor Jonez, in het dagelijks leven ook zelf een rapper, is Unsolved zijn eerste acteerklus. Shakur overleed in 1996 aan de gevolgen van een drive by shooting en in 1997 werd ook Wallace doodgeschoten. De daders werden nooit gepakt, maar agent Greg Kading werkte aan beide zaken en schreef een boek over zijn ervaringen, dat als blauwdruk gebruikt zal worden voor de serie. Josh Duhamel ( Las Vegas, Battle Creek ) zal in de pilot te zien zijn als Kading. Zijn LAPD-collega's Russell Poole en Daryn Dupree worden gespeeld door Jimmi Simpson ( Westworld ) en Bokeem Woodbine ( Fargo ).
Het script voor de pilot van Unsolved komt van Kyle Long ( Suits ) en de aflevering wordt geregisseerd door Anthony Hemingway ( The People v. O.J. Simpson ). The Notorious BIG kreeg eerder een eigen biopic, getiteld Notorious , die nu te zien is op Netflix. De biopic over 2Pac, getiteld All Eyez On Me , verschijnt op 15 juni in de Nederlandse bioscopen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!