Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Cast derde seizoen Fargo zo goed als compleet

  •  
22-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
fargo
Zender FX breidt de cast van het derde seizoen van Fargo uit. Ze voegen onder meer twee acteurs uit de serie Boardwalk Empire toe.
Ewan McGregor was al gecast in de hoofdrol. Hij speelt een dubbelrol als Emmit, een knappe en succesvolle zakenman, en diens jaloerse broer Ray, een dikke en kalende reclasseringsambtenaar. Michael Stuhlbarg (Arnold Rothstein in Boardwalk Empire) is net gecast als Emmits rechterhand en raadgever Sy Feltz. David Thewlis (Harry Potter en het aankomende Wonder Woman) geeft gestalte aan V.M. Vargas, een mysterieuze kapitalist die Emmit op de hoogte stelt van het feit dat zijn werkgevers in zee zijn gegaan met een aantal criminele types. Jim Gaffigan ( The Jim Gaffigan Show ) zal te zien zijn als de rechterhand van de door Carrie Coon gespeelde politiechef, Scoot McNairy (Halt and Catch Fire) speelt stoner en ex-crimineel Maurice LeFay en Shea Whigham (Steve Buscemi's broer in Boardwalk Empire) geeft gestalte aan de politiechef van Meeker County.
Het lijstje wordt compleet gemaakt door Karan Soni, Fred Melamed, Thomas Mann en de al eerder gecaste Mary Elizabeth Winstead. Waar het tweede seizoen van Fargo terugging naar het jaar 1979, speelt het derde seizoen zich af in 2010. De opnamen starten begin 2017 en de serie moet nog hetzelfde jaar op tv verschijnen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!