Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Cargo: Finse thrillerserie gaat in mei van start bij Canvas

  •  
26-04-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
8246 keer bekeken
  •  
CargoRahti

Evelyn Rasmussen Osazuwa (Wisting) speelt de hoofdrol in het drama dat zich afspeelt in de wereld van de internationale mensensmokkel.

Foto credit: Mark Cassar / Freemantle

Het Finse misdaaddrama Cargo (of: Rahti), dat zich afspeelt in de wereld van de internationale mensensmokkel, is vanaf 7 mei wekelijks te zien op Canvas. De Belgische zender zal elke week twee afleveringen van de achtdelige reeks achter elkaar uitzenden. Aan de start van de serie besluiten Kiki (Evelyn Rasmussen Osazuwa uit Wisting) en haar familie vanuit Eritrea naar Finland te vluchten. In Libië gaat het echter fout en wordt Kiki van haar familie gescheiden. Uiteindelijk weet ze de gevaarlijke tocht over de Middellandse Zee te overleven en komt ze weer in contact met haar vader (Alain Azérot), die haar belooft te komen halen. Bijrollen zijn er voor onder meer Johannes Holopainen, Oona Airola en Amos Brotherus. De serie was in 2021 voor het eerst te zien op de Finse televisie.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!