Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Candice Renoir S02 komt naar NPO Start Plus

  •  
21-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
101 keer bekeken
  •  
Candice Renoir
De Franse detective met het hectische privé-leven keert volgende maand terug met een tweede seizoen.
Candice Renoir is een komische politieserie uit Frankrijk. Het verhaal draait om een Franse agente die met haar team misdaden oplost in een klein havenstadje. Candice (Cécile Bois) is naast haar werk ook nog eens heel druk met haar gezin: als gescheiden moeder moet ze tevens haar vier kinderen in het gareel houden. Het eerste seizoen van Candice Renoir was in 2016 te zien bij de NPO. Destijds werd de start uitgezonden op NPO 2, waarna de laatste afleveringen enkel online werden geplaatst. Het eerste seizoen is momenteel niet meer online te bekijken, maar het complete tweede seizoen komt binnenkort naar NPO Start Plus. Overigens is men in Frankrijk en België al een stukje verder met de serie: daar was dit jaar het alweer zevende seizoen te zien.
Alle afleveringen van Candice Renoir S02 komen op 13 september naar NPO Start Plus. De misdaadserie is vanaf 5 oktober ook wekelijks te volgen op NPO 1 Extra.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!