Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Camping: trailer voor serie met Jennifer Garner

  •  
11-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
Camping
De Amerikaanse remake van de gelijknamige Britse serie is afkomstig van de makers van Girls.
De hoofdrol in Camping is voor Jennifer Garner, de actrice uit Alias die momenteel in de bioscoop te zien is in de actiefilm Peppermint. In de nieuwe HBO-serie geeft ze gestalte aan Kathryn, een extreem obsessieve vrouw die ter ere van de verjaardag van haar man Walt (David Tennant uit Broadchurch ) het perfecte kampeeruitje wil organiseren. Maar wanneer er plots veel meer mensen meegaan, moet ze tot haar ongenoegen hier en daar van haar strakke schema afstappen. De extra kampeergangers worden gespeeld door onder anderen Brett Gelman (Another Period), Juliette Lewis (Natural Born Killers) en Bridget Everett (Inside Amy Schumer). Camping werd bedacht en geschreven door de - inmiddels voormalige - productiepartners Lena Dunham en Jenni Konner. Het duo was op HBO eerder verantwoordelijk voor de serie Girls.
Camping gaat in Amerika op 14 oktober in première op HBO. Bij ons in Nederland is de serie vanaf 15 oktober te volgen bij Ziggo Films & Series XL. Bekijk nu de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!