Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Camping gaat 15 oktober van start bij Ziggo

  •  
27-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Camping
Jennifer Garner (Alias) en David Tennant (Broadchurch) spelen de hoofdrollen in de nieuwe HBO-serie.
Het komische Camping is een Amerikaanse bewerking van de gelijknamige Britse serie van Sky Atlantic. Jennifer Garner (dit is haar eerste hoodrol op televisie sinds het einde van Alias in 2006) speelt Kathryn, een obsessieve vrouw die ter ere van de verjaardag van haar man Walt (David Tennant uit Broadchurch en het in 2019 te verschijnen Good Omens ) het perfecte kampeeruitje wil organiseren. Maar wanneer er steeds meer mensen meegaan, dreigt het rustige weekendje in de buitenlucht al snel uit de hand te lopen. Bijrollen zijn er voor Juliette Lewis (Natural Born Killers) en Bridget Everett ( Lady Dynamite ). Camping werd bedacht en geschreven door Lena Dunham en Jenni Konner, die onlangs aangaven uit elkaar te gaan als productiepartners. Het tweetal was op HBO eerder verantwoordelijk voor de serie Girls.
Camping gaat in Amerika op 14 oktober in premièreop HBO. Bij ons in Nederland is de serie vanaf 15 oktober te volgen bij Ziggo Films & Series XL. Bekijk alvast de teaser.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!