Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Callie Khouri produceert het muzikale Deep City

  •  
17-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1043964400
Nashville-bedenker Callie Khouri duikt in het nachtleven van Miami. Ze is als producent aan boord gehaald van het muzikale drama Deep City.
De serie volgt verschillende artiesten, muzikanten en criminelen, die in Miami allemaal hun versie van de Amerikaanse droom proberen te verwezenlijken. Deep City werd bedacht door Juan Carlos Coto, producent van onder meer Heroes, Nikita en From Dusk Till Dawn. Coto schreef ooit voor de Miami Herald en kent de stad als geen ander, maar schakelt Khouri nu in om hem te ondersteunen. Khouri komt niet alleen, want ook haar man T Bone Burnett zal zich met de muzikale kant van de serie gaan bezighouden. Burnett won ooit een Oscar voor Crazy Heart met Jeff Bridges en verzorgde de openingsmuziek van het eerste seizoen van True Detective. Daarnaast werkte hij voor zijn vrouw aan de muziek van het eerste seizoen van Nashville , dat hij echter vroegtijdig verliet omdat hij het achter de schermen niet eens was met een aantal van de producenten.
Volgens Khouri zal Deep City belangrijke thema’s als rassenrelaties, immigratie en (verzet tegen) globalisering aansnijden. Burnett zal zich verdiepen in de muzikale geschiedenis van de stad en de mengelmoes van verschillende stijlen.
Lees en luister ook: de soundtrack van Nashville.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!