Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Cable Girls: trailer voor het derde seizoen

  •  
21-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
80 keer bekeken
  •  
Cable Girls S03
Het Spaanse drama over vier vriendinnen in het Madrid van de jaren dertig keert op 7 september terug naar Netflix.
Het eerste seizoen van Cable Girls (tevens bekend als Las Chicas del Cable) opende in het jaar 1928 en introduceerde vier vrouwelijke werknemers bij een telefooncentrale in Madrid, die allemaal op zoek waren naar onafhankelijkheid en op de werkvloer nader tot elkaar kwamen. De dames kregen in de eerste twee seizoenen te maken met zaken als overspel en bedrijfsspionage en in de derde reeks wordt hun vriendschap nog verder op de proef gesteld. De vriendinnen worden gespeeld door Blanca Suárez, Nadia de Santiago, Ana Fernández en Maggie Civantos. Cable Girls werd bedacht door Ramón Campos, Teresa Fernández-Valdés en Gema R. Neira, die eerder werkten aan Spaanse series als Velvet en Grand Hotel. Las Chicas del Cable was in 2017 de eerste Spaanse Netflix Original.
Het derde seizoen van Cable Girls bestaat opnieuw uit acht afleveringen en is vanaf 27 september te zien op Netflix. Lees ook onze recensie van het allereerste seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!