Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Burning Body: Spaanse misdaadserie van Netflix heeft datum en trailer

  •  
22-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4832 keer bekeken
  •  
BurningBody

© Netflix

In de thriller, met twee acteurs uit La Casa de Papel, leidt een uitgebrande auto met daarin het verkoolde lijk van een agent naar een web van intrige, seks en geweld.

De Spaanse actrice Úrsula Corberó (vooral bekend van haar rol als Tokio in La Casa de Papel) is binnenkort te zien in een nieuwe misdaadserie van Netflix. In het op een waargebeurde strafzaak uit 2017 gebaseerde Burning Body wordt er bij een waterreservoir in Barcelona een uitgebrande auto gevonden, met daarin het verkoolde lichaam van agent Pedro (José Manuel Poga, Gandía in La Casa de Papel). Het onderzoek naar zijn dood leidt naar een web van intrige, seks en geweld waar ook twee andere politieagenten bij betrokken lijken te zijn: Pedro’s partner Rosa (Corberó) en haar ex-vriend Albert (Quim Gutiérrez uit El Vecino). De achtdelige serie werd geregisseerd door onder meer Jorge Torregrossa en geschreven door Laura Sarmiento, die eerder samenwerkten aan het Spaanse drama Intimacy, dat ook te zien is bij Netflix.

Burning Body verschijnt vrijdag 8 september op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!