Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Bull S02 is vanaf 16 mei te zien bij Videoland

  •  
30-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Bull poster
Psycholoog Jason Bull (Michael Weatherly) helpt advocaten met het voorbereiden van rechtszaken.
Volgende maand wordt het tweede seizoen van Bull toegevoegd aan het aanbod op Videoland. Michael Weatherly (NCIS) geeft in de dramaserie gestalte aan Jason Bull, een speciaal soort psycholoog die met zijn bedrijf cliënten en hun advocaten adviseert bij het bepalen van een strategie in de rechtbank. Hij zet alle mogelijke middelen in om te achterhalen hoe de betrokken juryleden, advocaten, getuigen en verdachten in elkaar steken. Bijrollen zijn er voor onder anderen Geneva Carr (Resue Me), Freddy Rodriguez (Six Feet Under) en Annabelle Attanasio (The Knick). Bull werd losjes gebaseerd op de begindagen van de carrière van tv-psycholoog Phil McGraw. Voordat McGraw via The Oprah Winfrey Show doorbrak op televisie en een eigen talkshow (Dr. Phil) kreeg, hielp hij namelijk ook met het voorbereiden van rechtszaken.
Het tweede seizoen van Bull (22 afleveringen in totaal) is vanaf 16 mei te bekijken bij Videoland. In Amerika wordt nu het derde seizoen van Bull uitgezonden op televisie.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!