Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Bull S01 komt 23 maart naar Videoland

  •  
30-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Bull Videoland
Het eerste seizoen van de dramaserie was eerder te zien op NET 5 en komt nu in zijn geheel naar Videoland.
Bull is gebaseerd op de begindagen van de carrière van Phil McGraw , die zelf aantreedt als producent. Voordat McGraw via The Oprah Winfrey Show doorbrak op televisie en een eigen talkshow (Dr. Phil) kreeg, hielp hij namelijk mee met het voorbereiden van rechtszaken. In Bull geeft Michael Weatherly (NCIS) gestalte aan een Dr. Phil-achtige psycholoog, die zijn cliënten adviseert bij het bepalen van een strategie. Hij gooit al zijn vakkennis en charmes in de strijd om erachter te komen hoe de betrokken juryleden, advocaten, getuigen en verdachten in elkaar zitten. Geneva Carr (Resue Me), Freddy Rodriguez (Six Feet Under) en Annabelle Attanasio (The Knick) hebben bijrollen. Verder heeft Eliza Dushku een gastrol als advocate. De actrice kwam onlangs nog volop in het nieuws, nadat ze een stuntman beschuldigde van seksueel misbruik.
Het eerste seizoen van Bull bestaat uit 23 afleveringen, die vanaf 23 maart te zien zijn bij Videoland. De serie heeft ook al een tweede seizoen, dat momenteel wordt uitgezonden in Amerika.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!