Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Broadchurch S3 onthult nieuwe beelden

  •  
01-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3872543749
Volgende maand begint het laatste seizoen van Broadchurch. Bekijk Olivia Colman en David Tennant in de nieuwe trailer.
In de derde reeks onderzoeken rechercheur Ellie Miller (Colman, die onlangs een Golden Globe won voor The Night Manager ) en inspecteur Alec Hardy (Tennant, binnenkort te horen in Ducktales ) een aangrijpend zedenmisdrijf. Tegelijkertijd werkt ook het effect van de dood van de 11-jarige Danny Latimer nog steeds door op zowel de agenten als de  inwoners van de Britse kustplaats. De makers van de serie deden een jaar lang research bij lokale agenten en organisaties die zich specialiseren in het oplossen van seksuele misdrijven en het helpen van slachtoffers, om alles zo realistisch mogelijk te kunnen portretteren. In het derde seizoen zijn ook Andrew Buchan en Jodie Whittaker opnieuw van de partij als de ouders van de vermoorde Danny Latimer. Arthur Darvill geeft nog één keer gestalte aan dominee Paul Coates en verder keren ook Carolyn Pickles, Charlotte Beaumont en Adam Wilson terug voor de laatste reeks.
Het derde seizoen begint in februari op ITV, maar heeft nog geen premièredatum. De eerste twee seizoenen van Broadchurch zijn te zien op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!