Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Broadchurch en Mad Men dreigen te verdwijnen van Netflix

  •  
06-10-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
141 keer bekeken
  •  
Broadchurch
De Britse detectiveserie van ITV en het Amerikaanse drama van AMC zijn nog tot 31 oktober beschikbaar.
De series Broadchurch en Mad Men zullen eind deze maand van Netflix verdwijnen. Op de website staat te lezen dat beide titels nog beschikbaar zijn tot 31 oktober, iets dat als eerste werd opgemerkt door de website Netflix-Nederland.nl. Broadchurch draait om twee detectives (David Tennant en Olivia Colman) in het Engelse graafschap Dorset. Lees hier meer over het succes van de serie. Overigens is Colman volgende maand weer op Netflix te zien in het vierde seizoen van The Crown. Mad Men draait om Don Draper (Jon Hamm), die in de jaren zestig succesvol is als reclameman. Lees hier onze terugblik op het drama. Verder dreigt ook de Belgische serie Eigen Kweek (met Undercover -acteurs Wim Willaert en Sebastien Dewaele) op 31 oktober van Netflix te gaan verdwijnen.
Overigens weet Netflix soms de licentie van een mogelijk uit het aanbod te verdwijnen serie op het laatste moment toch nog te verlengen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!