Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Briarpatch vanaf 14 februari te zien bij Ziggo

  •  
23-01-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Briarpatch poster
In de thriller van producent Sam Esmail (Mr. Robot) gaat Rosario Dawson op zoek naar een moordenaar.
Recentelijk was ze als Claire Temple de verbindende factor in de inmiddels gecancelde Marvel-series van Netflix, maar nu mag Rosario Dawson (Kids) voor het eerst helemaal zelf een serie dragen. In Briarpatch geeft ze gestalte aan Allegra Dill, die terugkeert naar het grensstadje in Texas waar ze opgroeide, om de moord op haar zus - die door een autobom om het leven is gekomen - op te lossen. Haar zoektocht naar de moordenaar verandert echter in een gevecht om de overal aanwezige corruptie in haar kleine geboortestad de kop in te drukken. Jay R. Ferguson ( Mad Men ), Edi Gathegi ( The Blacklist ), Brian Geraghty ( The Alienist ) en Kim Dickens ( Deadwood ) hebben bijrollen. Sam Esmail ( Mr. Robot , Homecoming ) en Andy Greenwald ( Legion ) produceren.
Briarpatch start op 14 februari bij Ziggo Movies & Series met twee afleveringen, gevolgd door wekelijks een nieuwe, steeds een dag na de uitzending in Amerika.
Update: er wordt op 14 februari toch gestart met enkel de eerste aflevering, en daarna wekelijks een nieuwe.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!