Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Breckin Meyer krijgt rol in Designated Survivor

  •  
23-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
65 keer bekeken
  •  
Breckin Meyer
Breckin Meyer krijgt een gastrol in het tweede seizoen van Designated Survivor.
Hij zal straks in meerdere afleveringen te zien zijn als Trey Kirkman, de jongere broer van president Tom Kirkman (Kiefer Sutherland). Het personage is een stuk wilder en roekelozer dan zijn oudere broer, maar heeft desondanks een succesvolle carrière opgebouwd in de financiële sector. Nadat de twee van elkaar vervreemde familieleden herenigen, groeit hij uit tot een belangrijke raadgever van de president, vooral op persoonlijk vlak. Meyer is als acteur en scenarist bekend van zijn werk aan komische series als Men at Work, Franklin & Bash en de animatieserie Robot Chicken. Hij is niet de enige die een belangrijke gastrol krijg in het tweede seizoen van Designated Survivor. Onlangs werd ook Kim Raver (eerder met Sutherland te zien in 24) gecast.
Netflix voegt elke donderdag een nieuwe aflevering van Designated Survivor toe. Vandaag verschijnt er echter geen nieuwe aflevering, de volgende is ingepland voor 30 november.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!