Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Breaking Bad-duo bleek drank te promoten

  •  
10-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Breaking Bad
Aaron Paul en Bryan Cranston bleken op social media toch niet te hebben gehint naar de Breaking Bad-film.
Vorige maand deelden Bryan Cranston en Aaron Paul wat gelijksoortige foto's op social media. En dus dacht iedereen dat er door de acteurs gehint werd naar de aanstaande Breaking Bad-film. Dat blijkt echter toch niet zo te zijn: de acteurs onthulden namelijk dat ze samen een eigen bedrijfje genaamd Dos Hombres hebben opgericht, waarmee ze het Mexicaanse drankje Mezcal op de markt brengen. De foto's hadden dus niets te maken met de Breaking Bad-film die naar Netflix komt. Die film draait om de 'ontsnapping van een ontvoerde man en zijn zoektocht naar vrijheid'. Daardoor lijkt het waarschijnlijk dat Paul terugkeert als Jesse Pinkman, maar over de terugkeer van Cranston als Walter White (in flasbacks of op een andere manier) is nog niets bekend.
Wanneer de Breaking Bad-film precies op Netflix verschijnt is nog niet duidelijk. Paul is in 2020 tevens op HBO (hier op Ziggo) te zien in het derde seizoen van Westworld.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!