Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Bosch verlengd met een zesde seizoen

  •  
15-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Bosch S04
Het politiedrama met Titus Welliver is nu de langstlopende serie uit de stal van Amazon Prime Video.
Het vijfde seizoen van Bosch verschijnt volgend jaar bij Amazon, maar ook het zesde seizoen is nu dan officieel aangekondigd. Het nieuws werd bekendgemaakt door Michael Connelly, de schrijver van de Bosch-boeken en tevens producent van de tv-bewerking. Titus Welliver geeft in de misdaadserie gestalte aan Hieronymus ‘Harry’ Bosch (zijn naam is een verwijzing naar de Nederlandse kunstenaar), een rechtlijnige detective die moordzaken oplost voor de politie van Los Angeles. Bosch werd bedacht door Eric Overmyer, die eerder werkte aan The Wire en twee acteurs uit die bejubelde HBO-serie meenam naar Amazon: Lance Reddick geeft gestalte aan Bosch' baas Irvin Irving en Jamie Hector speelt zijn partner Jerry Edgar. Bosch is één van de best bekeken series op Amazon.
Wanneer het vijfde seizoen van Bosch op Amazon verschijnt is nog niet bekend. Er verschenen tot nu toe 21 boeken over Bosch, dus de serie kan nog een tijdje mee.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!