Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Bosch S3 van Amazon heeft eerste trailer

  •  
06-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3460479767
Amazon komt met nieuwe afleveringen van hun succesvolle politieserie Bosch. Bekijk hoofdrolspeler Titus Welliver (Lost, Sons of Anarchy) in de trailer voor het derde seizoen.
In het derde seizoen krijgt Welliver als detective Hieronymus ‘Harry’ Bosch te maken met een moord die mogelijk gepleegd is door een collega binnen de LAPD. De situatie wordt nog een stuk ingewikkelder, wanneer zijn eigen partner (Jamier Hector, bekend als Marlo uit The Wire ) en ook zijn directe leidinggevende (Amy Aquino) zich realiseren dat Bosch zelf misschien wel de dader zou kunnen zijn. Het personage Harry Bosch is afkomstig uit de boekenreeks van Michael Connelly ( The Lincoln Lawyer ) en voor het derde tv-seizoen werden elementen gebruikt uit zijn debuutroman The Black Echo en zijn zevende Harry Bosch-boek A Darkness More Than Night. Daniel Pyne ( The Manchurian Candidate , The Sum of All Fears ) trad aan als de nieuwe showrunner van Bosch, omdat zijn voorganger Eric Overmyer ( The Wire , Treme ) overstapte naar The Man in the High Castle.
Connelly schreef meer dan twintig boeken over Harry Bosch en de tv-versie is al zeker van ook een vierde seizoen. Het derde seizoen van Bosch is vanaf 17 april te zien bij Amazon Prime, ook in Nederland. De eerste twee seizoenen van de politieserie zijn al beschikbaar voor Nederlandse Amazon Prime-abonnees.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!