Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Born to Kill vanaf 19 juni te zien op NPO 2

  •  
14-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Born to Kill
De voor een BAFTA genomineerde miniserie maakt deel uit van de 'detectivemaand' van de NPO.
Worden moordenaars geboren of gemaakt? Dat is de vrijwel onmogelijk te beantwoorden vraag die Born to Kill stelt in deze karakterstudie van Sam (Jack Rowan). Sam lijkt een gewone puber; hij is charmant, kwetsbaar, welwillend en hij houdt ouderen gezelschap in het ziekenhuis waar zijn moeder (Romola Garai) werkzaam is als verpleegster. Maar ondertussen is er iets heel erg mis met Sam, want hij heeft tevens moordneigingen. Is hij in wezen kwaadaardig of het product van zijn getroebleerde opvoeding, die in de serie door middel van flashbacks in beeld wordt gebracht? Rowan werd voor zijn rol als Sam genomineerd voor een BAFTA, die gisteren overigens werd gewonnen door Sean Bean voor de serie Broken. Bijrollen zijn er voor Daniel Mays en Richard Coyle.
Born to Kill (vier afleveringen) is vanaf 19 juni elke dinsdag te zien op NPO 2. In de detectivemaand zie je verder nog onder meer Vera , Dicte en Rebecka Martinsson.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!