Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Bob’s Burgers komt in 2020 naar de bioscoop

  •  
05-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
55 keer bekeken
  •  
Bob's Burgers
Er wordt gewerkt aan een filmversie van Bob’s Burgers, die in 2020 in de bioscoop moet verschijnen.
De animatieserie van Fox (bij ons in Nederland te zien op Comedy Central) draait om Bob Belcher, die samen met zijn positieve vrouw Linda en hun kinderen Tina, Gene en Louise een burgertent draaiende probeert te houden. De stem van Bob Belcher wordt verzorgd door H. Jon Benjamin, die we kennen als de droogkomische Carl in Family Guy en als superspion Sterling Archer in Archer. Na een wat wankele start (het eerste seizoen werd niet bijster goed ontvangen) is Bob's Burgers inmiddels aanbeland bij het achtste seizoen, dat eerder deze week in première ging. Onlangs werd de show bij de uitreiking van de Emmy's voor de tweede keer beloond met het beeldje voor beste animatieserie. Ook internationaal gezien is Bob's Burgers het de laatste jaren steeds beter gaan doen.
Eerder kregen The Simpsons van Fox al een bioscoopfilm, die momenteel te zien is op Netflix. Daarnaast wil Seth MacFarlane in de toekomst ook een Family Guy-film maken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!