Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Blunt Talk na twee seizoenen ten einde

  •  
22-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BLUNT TALK 2015
Starz bestelt geen derde seizoen van Blunt Talk. De zender trekt na twee seizoenen de stekker uit de komische serie.
In 2014 gaf Starz groen licht aan Blunt Talk en werden er direct 2 seizoenen besteld, bestaande uit in totaal 20 afleveringen. De serie werd bedacht door Jonathan Ames, eerder verantwoordelijk voor het komische Bored to Death met Jason Schwartzman. Blunt Talk draait om de Britse nieuwslezer Walter Blunt, die vastbesloten is om Amerika te veroveren, maar daar overal in de problemen lijkt te komen. De journalist werd gespeeld door voormalig Star Trek -kapitein Patrick Stewart. Het tweede seizoen van de serie kwam eerder deze maand ten einde. Wie Stewart nog in een komische rol op televisie wil zien, kan enkel nog terecht bij de tekenfilm American Dad van Family Guy-bedenker Seth MacFarlane. MacFarlane was tevens één van de producenten van Blunt Talk.
Stewart ontving onlangs goede kritieken voor zijn rol als keiharde neonazi in de film Green Room van regisseur Jeremy Saulnier (Blue Ruin). Volgend jaar is hij weer te zien naast Hugh Jackman, in diens allerlaatste Wolverine-film.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!