Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Blacklist-actrice Megan Boone zet aanvalsgeweren op de zwarte lijst

  •  
25-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
91 keer bekeken
  •  
The Blacklist Megan Boone
Volgens actrice Megan Boone zal haar personage Liz Keen in The Blacklist nooit meer een aanvalsgeweer hanteren.
Boone deed de uitspraak naar aanleiding van de schietpartij op een school in Florida, waarbij zeventien mensen om het leven kwamen. De actrice die zelf opgroeide in Florida liet weten dat Liz nooit meer een aanvalsgeweer in de hand zal nemen en bood haar excuses aan voor haar eerdere deelname aan de verheerlijking van het gebruik van dit soort wapens. Opvallend is dat Liz in de serie tot nu toe vrijwel altijd enkel een handvuurwapen gebruikte. Het gebeurde zelden dat ze een krachtiger vuurwapen in de hand nam, hoewel ze ooit een AK-47 gebruikte in de aflevering The Kenyon Family uit het tweede seizoen. In de serie is het namelijk vooral Red (James Spader) die er geen problemen mee heeft om de wat grotere geweren tevoorschijn te halen.
Het vijfde seizoen van The Blacklist is in Nederland te zien op RTL 5 en bij Videoland. Daarnaast zijn de eerste vier seizoenen momenteel tevens te bekijken op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!