Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Black Summer: trailer voor zombieserie

  •  
19-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Black Summer
Na Kingdom en de complete reeks van The Walking Dead komen er nog meer zombies naar Netflix.
Black Summer is een prequel op Z Nation, de vorig jaar gecancelde zombieserie van de Amerikaanse zender Syfy, waarvan de eerste drie seizoenen in Nederland te zien zijn op Netflix. Z Nation was vooral een komische variant op The Walking Dead , maar volgens de makers is Black Summer als serie een stuk serieuzer. Verwacht dus geen horror met een knipoog. De prequel bevat ook geen personages uit de originele serie en volgt een vrouw (Jaime King uit Sin City) die aan de start van de zombie-apocalypse gescheiden wordt van haar jonge dochtertje en alles op alles moet zetten om haar terug te krijgen. Black Summer wordt gemaakt door Karl Shaefer, de medebedenker van Z Nation, en John Hyams, die eveneens als schrijver en regisseur aan het origineel werkte.
Het eerste seizoen van Black Summer (acht afleveringen) is vanaf 11 april te zien op Netflix. Lees ook de recensie van het derde seizoen van de originele serie Z Nation.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!