Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Black Mirror S05: trailers voor alle afleveringen

  •  
21-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Black Mirror S05
We zien een Uber-chauffeur die volledig doordraait en een popster die een Alexa-achtige robot op de markt brengt.
Netflix heeft de aanstaande drie afleveringen van Black Mirror elk een eigen trailer gegeven. In de aflevering Rachel, Jack and Ashley, Too geeft Miley Cyrus ( Crisis in Six Scenes ) gestalte aan popster Ashley, die voor haar fans de Alexa-achtige robot Ashley, Too op de markt brengt. De eenzame Rachel (Angourie Rice) haalt er één in huis. In Smithereens geeft Andrew Scott ( Fleabag ) gestalte aan een Uber-chauffeur die een man (Damson Idris) naar het vliegveld vervoert, maar onderweg volledig doordraait. In Striking Vipers herenigt een man (Anthony Mackie) met een oude schoolvriend (Yahya Abdul-Mateen II), waarna hun beide levens enorm veranderen. Het nieuwe seizoen heeft maar drie afleveringen, omdat de makers al veel tijd kwijt waren aan Bandersnatch.
Black Mirror S05 verschijnt 5 juni op Netflix. Wil je weten wat de beste afleveringen van de serie zijn? Bekijk dan ons overzicht. En lees het interview met de bedenker.
https://www.youtube.com/watch?v=P11L-AqH58Y https://www.youtube.com/watch?v=TKFqJAiKwG0 https://www.youtube.com/watch?v=oBRjiWF-9s4
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!