Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Black Mirror S04: nieuwe blik achter de schermen

  •  
17-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Black Mirror
Bedenker Charlie Brooker en andere betrokkenen nemen je mee achter de schermen bij de zes nieuwe afleveringen.
Het vierde seizoen van Black Mirror werd op 29 december door Netflix vrijgegeven. Dit keer gingen de losstaande verhalen (verfilmd door onder anderen Jodie Foster en John Hillcoat) over een apparaat om je kind mee in de gaten te houden (Arkangel), een moderne dating-app (Hang the DJ), een Enterprise-achtig ruimteschip (USS Callister), een bijzondere reconstructie van een ongeluk (Crocodile), een museum met duistere artefacten (Black Museum) en een postapocalyptische nachtmerrie (Metalhead). Elke aflevering kreeg een eigen featurette met tekst en uitleg van de makers. Wil je weten welke Black Mirror-afleveringen zeer de moeite van het kijken waard zijn? Lees dan onze rangschikking van alle afleveringen, waar inmiddels ook alle episodes van het vierde seizoen in verwerkt zijn. En klik hier voor de recensie van de vierde reeks als geheel.
Bekijk hieronder de individuele featurettes over de afleveringen van seizoen vier. In de eerste featurette vertellen Charlie Brooker en producent Annabel Jones over de serie en het seizoen in het algemeen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!