Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Black Mirror S04: Netflix onthult datum en trailer

  •  
07-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Black Mirror
Het vierde seizoen van Black Mirror heeft dan eindelijk een datum. Vanaf 29 december kun je op Netflix kijken naar nieuwe afleveringen.
De serie is een anthologie, waarbij elke aflevering nieuwe personages introduceert om een nieuw verhaal te vertellen. In de verhalen wordt telkens op Twilight Zone-achtige wijze de impact van moderne technologieën op onze maatschappij in beeld gebracht. Het nieuwe seizoen van Netflix (de eerste twee seizoenen waren oorspronkelijk te zien op het Britse Channel 4) bestaat wederom uit zes afleveringen, te weten Arkangel , Crocodile , Black Museum , Hang the DJ , Metalhead en USS Callister. Netflix gaf een algemene trailer vrij voor het vierde seizoen, maar de afleveringen kregen ook eigen voorproefjes, die je kunt bekijken door de bovenstaande links te volgen. Het complete seizoen werd geschreven door seriebedenker Charlie Brooker , die onder anderen Jodie Foster (Money Monster) en John Hillcoat (The Road) aantrok als regisseurs.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!