Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Black Mirror-film: eerste details lijken onthuld

  •  
25-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Black Mirror
Het verhaal zou draaien om een programmeur die een fantasy-boek bewerkt tot videogame.
Black Mirror krijgt een film getiteld Bandersnatch en The Independent onthulde een aantal mogelijke details. Op de site van het Korean Media Ratings Board, dat de film van een leeftijdskeuring voorziet, stond al een omschrijving: een jonge programmeur bewerkt een fantasy-roman tot videogame, maar al snel beginnen de realiteit en de virtuele wereld in elkaar over te lopen, met verwarrende gevolgen. De film werd naar verluidt geregisseerd door David Slade (maker van de aflevering Metalhead ) en Fionn Whitehead (Dunkirk) zou de hoofdrol spelen. De site maakt melding van een speelduur van 312 minuten, wat er mogelijk op duidt dat het hier gaat om de eerder aangekondigde ' interactieve aflevering ', waarbij het verhaal op meerdere manieren kan verlopen.
Netflix zelf heeft, behalve de komst van de film, nog niets officieel bekengemaakt. Volgens de geruchten zou Bandersnatch op 28 december bij Netflix verschijnen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!