Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Black Lightning verhuist van Fox naar The CW

  •  
04-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BlackLightning
Greg Berlanti’s pilot van Black Lightning komt naar The CW. Zender Fox besluit namelijk om toch geen proefaflevering te bestellen.
The CW is voor productiestudio Warner de meest logische plek om de superheldenserie nu onder te brengen. De zender is namelijk de grote thuisbasis voor series gebaseerd op DC-comics (Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow ), eveneens allemaal geproduceerd door Greg Berlanti. Ze hebben ook al ervaring met het overnemen van series van andere zenders; eerder werd Supergirl door The CW weggehaald bij CBS. Nu Black Lightning ook bij hen terecht is komen, zijn ze straks – na Netflix met Luke Cage – de tweede zender met een serie over een Afro-Amerikaanse superheld. Berlanti bedacht Black Lightning in samenwerking met Mara Brock Akil en Salim Akil, het stel dat eerder verantwoordelijk was voor The Game en Being Mary Jane. The CW startte onlangs ook met het tienerdrama Riverdale , gebaseerd op de strips van Archie Comics.
De DC-series op The CW maken ook regelmatig gebruik cross-overs. Volgende maand mogen Melissa Benoist (Supergirl) en Grant Gustin (The Flash) zelfs gaan zingen in een speciale muzikale cross-over tussen de twee series.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!