Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Black Earth Rising heeft trailer

  •  
16-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Black Earth Rising
Michaela Coel probeert met hulp van John Goodman een aantal geheimen uit haar verleden te ontrafelen.
Black Earth Rising gaat over de gecompliceerde vervolging van oorlogscriminelen en speelt zich af op drie verschillende continenten. De hoofdrol is voor BAFTA-winnares Michaela Coel, die eerder te zien was in een tweetal afleveringen van Black Mirror. Ze geeft gestalte aan Kate Ashby, die opgroeide in Rwanda en daar van de genocide werd gered door Eve Ashby (Harriet Walter uit The Crown ), een geleerde op het gebied van internationaal strafrecht. Als volwassen vrouw probeert ze samen met haar werkgever Michael Ennis (John Goodman uit The Big Lebowski ) een aantal gevaarlijke geheimen uit haar verleden te ontrafelen. De dramaserie werd geschreven en geregisseerd door BAFTA-winnaar Hugo Blick (The Honourable Woman) en is een coproductie van Netflix en de BBC.
Black Earth Rising is vanaf 25 januari in Nederland te zien op Netflix. Eind vorig jaar werd het acht afleveringen tellende seizoen al een keer uitgezonden op BBC Two.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!