Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Black Bird: drama met laatste tv-rol van Ray Liotta

  •  
08-06-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
330 keer bekeken
  •  
Black Bird
De acteur uit Goodfellas en The Many Saints of Newark overleed vorige maand op 67-jarige leeftijd.
Taron Egerton ( Rocketman ) speelt de hoofdrol in de nieuwe miniserie Black Bird van Apple. De door feiten geïnspireerde thriller volgt de veroordeelde James Keene die kans maakt op strafvermindering: hij moet in een zwaarbewaakte gevangenis bevriend zien te raken met seriemoordenaar Larry Hall (Paul Walter Hauser uit Richard Jewel ) om te ontfutselen waar deze de lijken van een aantal jonge vrouwen begraven heeft. De vorige maand overleden Ray Liotta speelt de rol van de vader van James, zelf een geprezen politieagent. Black Bird werd ontwikkeld door auteur Dennis Lehane, wiens boeken eerder bewerkt werden tot films als Mystic River en Shutter Island. Lehane herenigde met de Belgische regisseur Michaël R. Roskam ( Rundskop ), die eerder met hem werkte aan The Drop.
Black Bird is vanaf 8 juli te zien op Apple TV+. Er wordt afgetrapt met de eerste twee afleveringen en de overige vier verschijnen wekelijks.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!