Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Billions: trailer voor het vierde seizoen

  •  
14-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Billions S02
Damian Lewis en Paul Giamatti besluiten de strijdbijl (tijdelijk) te begraven en elkaar te helpen.
De eerste drie seizoenen van het Showtime-drama Billions draaiden om de vete tussen miljardair Bobby Axelrod (Damian Lewis) en openbaar aanklager Chuck Rhoades (Paul Giamatti). In de grote finale van het derde seizoen werden beide kemphanen echter samengebracht door Wendy Rhoades (Maggie Siff), de echtgenote van Chuck die al sinds jaar en dag bij het bedrijf van Bobby in dienst is als performance coach. Axelrod heeft hulp nodig met het verpletteren van een ex-werknemer (Asia Kate Dillon), die een alliantie aan lijkt te gaan met Grigor Andolov (gastrolspeler John Malkovich keert terug). Ook Rhoades heeft problemen met een voormalig protegé (Toby Leonard Moore) die zich tegen hem heeft gekeerd. De cast van Billions werd verder aangevuld met Kevin Pollak ( The Marvelous Mrs. Maisel ) en Nina Arianda ( Goliath ).
In Amerika gaat het vierde seizoen van Billions op 17 maart in première op zender Showtime. De Nederlandse première volgt waarschijnlijk een dag later op Ziggo.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!