Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Billions: trailer voor derde seizoen

  •  
10-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Billions S02
Paul Giamatti (Sideways) en Damian Lewis (Homeland) zijn vanaf eind maart te zien in het derde seizoen van Billions.
De dramaserie draait om de keiharde rivaliteit tussen de openbare aanklager Chuck Rhoades (Giamatti) en het financiële genie Bobby Axelrod (Lewis). In de derde reeks heeft Rhoades de schatrijke Axelrod eindelijk in een hoek weten te drijven, waardoor deze tot zijn grote ongenoegen even een stap terug lijkt te moeten doen. Zijn in het tweede seizoen geïntroduceerde protégee Taylor (Asia Kate Dillon, bekend als Nazi-gevangene Brandy in Orange is the New Black ) is de grootste kandidaat om zijn plek (tijdelijk) over te nemen. Daarnaast is Maggie Siff ( Sons of Anarchy ) weer te zien als Wendy Rhoades, echtgenoot van Chuck en tevens performance coach binnen het bedrijf van Axelrod. Andere bijrollen zijn er voor David Constabile ( Breaking Bad ), Malin Akerman (Watchmen) en Toby Leonard Moore (Daredevil).
Billions werd bedacht door Brian Koppelman en David Levien (Rounders). In Amerika gaat het derde seizoen op 25 maart van start op Showtime. In Nederland is de nieuwe reeks vervolgens vanaf 26 maart wekelijks te volgen via Ziggo.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!