Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Billions S04 heeft teaser en datum

  •  
20-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Billions S03 Poster
Bekijk acteurs Paul Giamatti (Sideways) en Damian Lewis (Homeland) in de eerste beelden van het vierde seizoen.
De dramaserie Billions speelt zich af in de financiële sector, waar de geniale belegger Bobby Axelrod (Damian Lewis uit Band of Brothers) een keiharde strijd uitvecht met Chuck Rhoades (Paul Giamatti uit Private Life ), de openbaar aanklager die hem niet vertrouwt en hem achter tralies probeert te krijgen. Maggie Siff (Sons of Anarchy) speelt Wendy Rhoades, die als echtgenoot van Chuck en 'performance coach' bij het bedrijf van Bobby tussen de mannen instaat. In seizoen vier schuiven de kemphanen hun geschillen (tijdelijk?) aan de kant om elkaar te helpen. Zo twijfelt Axelrod over de manier waarop hij oud-werknemer Taylor Mason (Asia Kate Dillon) aan moet pakken, terwijl Rhoades in een hoek is gedreven procureur-generaal Jock Jeffcoat (Clancy Brown).
In Amerika gaat het vierde seizoen van Billions op 17 maart in première op zender Showtime. De Nederlandse première volgt waarschijnlijk een dag later op Ziggo.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!