Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Bill Burr: Walk Your Way Out heeft teaser

  •  
26-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
182540393
Bill Burr brengt een nieuwe stand-up special naar Netflix. Bekijk alvast een voorproefje van Walk Your Way Out.
Burr staat al sinds de jaren 90 op het toneel als stand-up comedian en speelde als acteur rolletjes in series als Breaking Bad en Chappelle’s Show. Hij is daarnaast bekend van zijn wekelijkse Monday Morning Podcast en mag tevens graag aanschuiven in de talkshow van Conan O'Brien, om ook daar zijn woedende tirades ten gehore te brengen. Walk Your Way Out is alweer zijn vijfde avondvullende programma. In de eerste beelden zien we onder meer hoe hij Adolf Hitler vergelijkt met Michael Jordan en fantaseert over zinkende cruiseschepen. De nieuwe special van Bill Burr is vanaf 31 januari te streamen. Momenteel is op Netflix ook zijn vorige show I’m Sorry You Feel That Way te bekijken. Mocht je daarna nog steeds geen genoeg hebben van Burr; hij is op Netflix tevens de maker van de komische tekenfilm F is For Family.
Naast Burr komen er dit jaar ook specials van Dave Chappelle , Chris Rock , Amy Schumer en Jerry Seinfeld naar Netflix. Lees ook onze recensies van de recente specials van Neal Brennan , Jen Kirkman , Reggie Watts en Michael Che.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!