Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Big Mouth: derde seizoen in de maak

  •  
18-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Big Mouth S02
In 2019 komen de kinderen en hun hormoonmonsters weer terug naar Netflix met nieuwe afleveringen.
Big Mouth werd bedacht door Andrew Goldberg (Family Guy) en Nick Kroll (Kroll Show), die al sinds hun jeugd bevriend zijn. De animatieserie volgt drie kinderen in de puberteit, die 'advies' krijgen van hun eigen hormoonmonsters Maurice en Connie. De stemmen van de hoofdpersonages worden ingesproken door Jessi Klein, John Mulaney en Nick Kroll zelf. Verder zijn ook Jason Mantzoukas ( Brooklyn Nine-Nine ), Jenny Slate ( Bored to Death ), en Fred Armisen (Portlandia) te horen. In het tweede seizoen werd verder David Thewlis ( Fargo ) geïntroduceerd als de Shame Wizard. Netflix heeft momenteel veel succes met animatieseries voor volwassenen; onlangs verscheen het vijfde seizoen van BoJack Horseman en ook het derde seizoen van F Is for Family is dichtbij.
Het derde seizoen van Big Mouth heeft nog geen releasedatum, maar moet in 2019 op Netflix debuteren. Bekijk de aankondiging en lees de recensie van seizoen twee.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!