Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Big Little Lies: trailer voor tweede seizoen

  •  
10-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Big Little Lies S02
Het tweede seizoen van de serie met Nicole Kidman en Reese Witherspoon gaat op 10 juni in première.
Big Little Lies was eerst een miniserie, ook omdat het boek van Liane Moriarty direct in zijn geheel werd verfilmd, maar na het enorme succes (vier Golden Globes, acht Emmy's) besloot HBO ook nog een tweede seizoen te maken. De complete cast (met onder anderen Nicole Kidman en Reese Witherspoon ) keerde terug en het verhaal voor de nieuwe reeks werd opnieuw bedacht door Moriarty zelf. In seizoen twee is Meryl Streep te zien als de moeder van Perry (Alexander Skarsgård). Zij komt SPOILER een aantal vragen stellen over het 'ongeluk' dat leidde tot de dood van haar zoon, die getrouwd was met Celeste (Kidman). De nieuwe afleveringen werden weer geschreven door David E. Kelley (Boston Legal) en Andrea Arnold (American Honey) tekende voor de regie.
Big Little Lies S02 is in Amerika vanaf 9 juni wekelijks te zien op HBO. Het tweede seizoen gaat bij ons in Nederland op 10 juni in première bij Ziggo Movies & Series.
Lees ook de recensie van Big Little Lies en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!