Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Beverly Hills Cop 4: eerste blik op Netflix-film met Eddie Murphy

  •  
14-12-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2310 keer bekeken
  •  
BeverlyHillsCop

© Melinda Sue Gordon / Netflix

Naast Eddie Murphy keren ook Judge Reinhold en John Ashton terug, terwijl de cast verder werd uitgebreid met Joseph Gordon-Levitt en Kevin Bacon.

Eddie Murphy keert terug als Axel Foley in een vierde Beverly Hills Cop: het vervolg verschijnt in de zomer van 2024 op Netflix, dat alvast de eerste beelden onthulde. In de sequel (subtitel: Axel F) belandt de agent uit Detroit opnieuw in Los Angeles, ditmaal door toedoen van een zaak van zijn als advocaat werkzame dochter (Taylour Paige). Judge Reinhold keert terug als Billy Rosewood en John Ashton (die ontbrak in deel drie) is opnieuw van de partij als John Taggart. Ook Paul Reiser en Bronson Pinchot keren terug, terwijl de cast werd uitgebreid met Joseph Gordon-Levitt en Kevin Bacon. Jerry Bruckheimer, die onlangs met Top Gun: Maverick (dat ook naar Netflix komt) al een van zijn andere populaire personages uit de jaren 80 terugbracht, is opnieuw producent.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!